Siirry pääsisältöön

Uutiset

Kuva: NASA
Kaikki uutiset

Energiakaupungit SuomiAreenassa 2022

14.6.2022 Tapahtuma

Yhteiskunnallinen keskustelu on energiamurroksen ytimessä toimiville kaupunkienergiayhtiöille keskeisen tärkeää – ja näinä aikoina keskusteltavaa riittää niin hyvässä kuin pahassa. Siksi Energiakaupungit ry päätti osallistua Porin SuomiAreenaan, joka järjestetään 11.-15.7.2022, järjestämällä oman keskustelutilaisuuden ajankohtaisesta aiheesta: kaupunkienergiasta!

Kaupunkienergiaa ympäristöä tuhoamatta – onko se mahdollista?

Päivä: Ma 11.7.22
Aika: 
Klo. 10:00-10:45
Paikka: Porin Rantalava, Eteläranta, 28100, Pori

Mitään ei tapahdu ilman energiaa – kodit eivät lämpene, lamput eivät pala, eivätkä sähköautot ja kännykät lataudu. Kasvavat kaupungit tarvitsevat luotettavaa ja kohtuuhintaista energiaa, joka on tuotettava ympäristöä tuhoamatta. Miten kaupunkienergiayhtiöt ratkaisevat tämän haasteen?

Tilaisuudessa on luvassa suoraa puhetta kaupunkienergiasta, vihreästä siirtymästä, rahasta ja energiapolitiikasta, kun ääneen pääsevät asiantuntijat, päättäjät ja tutkijat. Panelisteiksi ovat lupautuneet Sitran vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen, kokoomuksen kansanedustaja Kai Mykkänen, SDP:n kansanedustaja Heidi Viljanen, Pori Energia Oy:n toimitusjohtaja Petri Paajanen sekä Energiakaupungit ry:n toiminnanjohtaja Aku Aarva. Tilaisuuden juontaa Madventuresistakin tuttu toimittaja Riku Rantala.

 

Tervetuloa keskusteluun, jota voi seurata niin paikan päällä Porissa kuin suorana verkossa.

Lisätietoja tapahtumasta SuomiAreenan tapahtumasivuilta.

Voit seurata keskustelua suorana myös MTV Katsomosta.