Siirry pääsisältöön

Uutiset

Kuva: NASA
Kaikki uutiset

Lahti Energia: Uusi visuaalinen ilme ja uudet verkkosivut käyttöön

1.3.2024 Uutiset

Energiakaupunkien jäsenyhtiö Lahti Energian uusi ilme on julkistettu tänään 1.3.2024. Samalla uusiutuivat myös yhtiön verkkosivujen ilme ja rakenne. Löydät esimerkiksi kaikki sähkönsiirtoon liittyvät asiat Lahti Energia Sähköverkon omasta osiosta.

Lahti Energia haluaa uudella brändillään tuoda esiin energia-alan asiantuntemuksensa. Yhtiön logo on ryhdikäs, mutta samalla se kertoo lämmöstä ja siitä, että Lahti Energia haluaa olla innostava ja helposti lähestyttävä asiantuntija. Logotekstin kaverina on pyöreä logomerkki, jonka laineikkaat raidat ilmentävät dynaamisuutta, aktiivisuutta ja uteliaisuutta. Myös Lahti Energia Sähköverkko sai oman, uuden logon, joka noudattaa yhteistä brändi-ilmettä.

– Lahti Energian visiona on olla Rohkeasti ilmastopositiivinen vuonna 2035. Hienosti vuosia palvelleen brändimme oli aika uudistua ja näyttää tietä kohti visiotamme. Liittymällä Lahti-konsernin ilmeeseen haluamme myös tukea Lahden kaupungin ympäristö- ja ilmastotavoitteita kohti hiilineutraaliutta 2030, kertoo viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mari Suokari.

Ilme siirtyy viestintäämme vähitellen

Uudistunut ilme näkyy aluksi Lahti Energian sähköisissä palveluissa, kuten verkkosivuillamme ja OmaWatissa. Vähitellen uusi logo ja uudet värit tulevat näkymään kaikessa Lahti Energian viestinnässä. Yhtiö uudistaa tuotteita, kylttejä ja muita materiaaleja tämän vuoden aikana kustannustehokkaasti ja vastuullisesti.

Saatoit tunnistaa yhtäläisyyksiä Lahden ilmeeseen. Lahti Energian ilme on johdettu Lahden kaupungin brändi-ilmeestä. Se kertoo visuaalisesti, että yhtiö kuuluu Lahti-konserniin. Logon kirjasintyyppi on sama kuin kaupungilla, ja värimaailma on johdettu Lahden väreistä.

Erottuvana elementtinä meillä on väri, joka liukuu Radiomaston-oranssista keltaisemmaksi Ohran sävyksi. Brändi-ilmettä suunnitteli mainostoimisto SEK, joka on suunnitellut myös Lahden kaupungin ilmeen.

Tutustu uuteen ilmeeseen Lahti Energian verkkosivuilla.