Siirry pääsisältöön

Uutiset

Kuva: NASA
Kaikki uutiset

Tapahtuma: Future Energy Solutions Conference

9.9.2022 Tapahtuma

Tervetuloa Future Energy Solutions -konferenssiin Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenrantaan 8.-9.11.2022. Tämän vuoden seminaarin teemana on ”Towards Energy Independent Europe” eli puhetta riittää niin vetytaloudesta, energian varastoinnista kuin pienydinvoimastakin. Arvovaltainen puhujakaarti koostuu Euroopan unionin, valtioneuvoston, yritysten, akatemian ja tutkimusyhteisöjen huippunimistä, joilla riittää varmasti sanottavaa ajankohtaisista ja kriittisistäkin aihealueista.

Vuodesta 2021 järjestetty Future Energy Solutions Conference on Lappeenrannan keskeisten toimijoiden yhteistyötä syntynyt tapahtuma, josta on nopeasti muodostunut yksi alan kiinnostavimpia vuosittaisia tilaisuuksia. Vuoden 2021 seminaariin osallistui yli 300 rekisteröitynyttä vierasta ja 33 nimekästä puhujaa, kuten Euroopan komission DG Energyn johtaja Catharina Sikow-Magny, ministeri Timo Harakka ja ST1 perustaja ja pääosakkeenomistaja Mika Anttonen.

Vuoden 2022 ohjelmaan voit tutustua täältä. Energiakaupunkien hallituksen jäsen ja konferenssin järjestämistä tukevan Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Arto Nikkanen osallistuu muun muassa pienydinreaktoreja käsittelevään paneelikeskusteluun keskiviikkona 9.11.2022.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Future Energy Solutions Conference