Siirry pääsisältöön

Uutiset

Kuva: NASA
Kaikki uutiset

Tiedote: Tampereen Sähkölaitos on nyt Tampereen Energia

28.8.2023 Tiedotteet

Energiakaupunkien jäsenyhtiö Tampereen Sähkölaitoksen nimi on nyt Tampereen Energia. Lue ohessa aihetta käsittelevä tiedote.

Lähde: Tampereen Energia Oy | 28.8.2023

Uutta energiaa, uusi asema

Uusi visuaalinen identiteettimme kuvaa Tampereen Energiaa sellaisena kuin olemme tänään. Meillä on uutta energiaa ja haluamme tulla tunnetuksi energia-alan nykyaikaisimpana pioneerina Suomessa.

Brändimme lanseerattiin 28.8.2023 Tampereella, ja se otetaan käyttöön asteittain kaikissa kanavissamme ja toimipaikoissamme. Uudistuksen myötä verkkosivustomme on saanut uuden ilmeen ja runsaasti uutta sisältöä. Löydät nyt entistä enemmän tietoa energiapalveluistamme sekä saat ajankohtaisia vinkkejä muun muassa energiansäästöön ja juuri sinulle sopivien energiaratkaisujen valintaan.

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä päätöksiä ja onnistumaan omissa energia-asioissaan.

Ei vain ulkoinen muutos

Muutoksemme ei ole vain ulkoinen. Brändimme ytimenä on uusi strategiamme. Tulevaisuudessa saamme entistä enemmän voimaa verkostoitumisesta, innovaatioista, tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme ja kilpailijoidemme kanssa sekä teknologiajohtajuudessa. Olemme vahva toimija nykyisillä ja tulevilla markkinoilla.

Ennen kaikkea muutoksemme koskee ihmisiämme. Tampereen Energiassa työskentelee alamme parhaat asiantuntijat, oli kyse sitten energiamurroksen johtamisesta tai biovoimalaitoksen käynnissäpidosta. Siksi halusimme luoda brändin, joka kuvaa työtämme, edustaa ihmisiämme sekä kertoo aiempaakin paremmin, miksi olemme olemassa. Uudistunut brändi on investointi ihmisiimme.

Me olemme Tampereen Energia.